رادیو قرآن با تولید مستندهای معرفی شهدای جنگ در كنار مردم بود

معاون صدای رسانه ملی در گفت‌وگو با برنامه موج 100 گفت: رادیو قرآن جایگاه منحصر به فردی در سپهر رسانه‌ای كشور دارد و با تولید مستندهایی درباره شهدای جنگ، در كنار مردم بود.

1405/07/07
|
08:24
|

به گزارش روابط عمومی شبكه رادیویی قرآن، احمد پهلوانیان، معاون صدای رسانه ملی در گفت‌وگویی كه با طاهره شاهچراغ، گزارشگر رادیو قرآن در حاشیه مراسم صدای مقاومت و رونمایی از مجموعه مستند رادیویی شهدای دفاع مقدس سوم داشت، گفت: معاونت صدا مانند حوزه‌های دیگر سازمان صدا و سیما در جنگی كه پشت سر گذاشتیم با تولید پیام، اطلاع‌رسانی، ارائه اخبار و تولیدات مختلف همراه و همگام و در كنار مردم بود.

وی ادامه داد: بخشی از اقدامات، تولید مستندهایی بود كه مربوط به جنگ 40 روزه بود. از جمله مستندهایی كه مربوط به شهدای این جنگ، از شهدای سپاه رشید، ارتش غیور، فراجای عزیز و نیروهای امنیتی گرفته تا شهدای دانشمند، دانش‌آموز و شهدای عزیز میناب و لامرد. در برنامه امروز رونمایی داشتیم از بخشی از مستندهایی كه در این دوران در مورد شهدای این جنگ تولید شده بود و از شبكه‌های مختلف رادیویی پخش شده بود.

معاون صدا درباره فعالیت شبكه رادیویی قرآن در طول ایام جنگ و تولید مستندهای معرفی شهدای جنگ نیز اظهار داشت: رادیو قرآن جایگاه منحصر به فردی در سپهر رسانه‌ای كشور دارد. از این جهت بسیاری از مردم عزیز ما دلشان به قرآن و به شنیدن آیات قرآن گره خورده است و شنونده مستمر و در كنار رادیو قرآن هستند. این شبكه هم با تولید مستندهایی كه در رابطه با شهدای این جنگ بود در كنار مردم بود و از این جهت هم انجام وظیفه كرد و هم بخشی از شهدای این جنگ را به مردم معرفی كرد.

یادآور می‌شود، در مراسم رونمایی از مجموعه مستند رادیویی «صدای مقاومت» كه با موضوع شهدای دفاع مقدس سوم (جنگ تحمیلی 40 روزه با آمریكا و رژیم صهیونیستی) برگزار شد، از سمیرا قنبری، تهیه‌كننده مستند «حكایت جاودانگی» كه در گروه جامعه، محافل و مسابقات شبكه رادیویی قرآن تهیه و تولید شده بود، تقدیر بعمل آمد.

دسترسی سریع