گردهمایی «به سوی فتح» در تهران: قرآن، نقشه راه و سلاح قدرتمند در مقابله با تهدیدات دشمنان اسلام

در گردهمایی قرآنی «به سوی فتح»، جامعه قرآنی كشور در بیانیه‌ای قدرتمند اعلام كرد كه قرآن كریم، راهنمای اصلی و سلاح برنده در نبرد سخت با رژیم صهیونیستی و استكبار جهانی است و باید با تمسك به این كتاب مقدس، آینده‌ای درخشان برای انقلاب اسلامی و امت اسلام رقم زد.

1404/04/19
|
14:28
|

بنابر گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن ،صبح امروز 19 تیرماه همزمان با 114 نقطه در سراسر كشور، محفل انس با قرآن كریم با عنوان «به سوی فتح» برگزار شد. این محفل قرآنی در شهر تهران بر مزار سردار شهید امیرعلی حاجی‌‌زاده برپا شد.

در بخشی از این محفل بیانیه جامعه قرآنی كشور از سوی عباس سلیمی، پیشكسوت قرآنی قرائت شد، متن بیانیه به این شرح است:

«بسم ربّ الّشهداء والّصدّیقین

«وَ لا‌تَهِنوا وَ لا‌تَحزَنوا وَ اَنتُمُ الاَعلَونَ اِن كُنتُم مُؤمِنینَ»(آل‌عمران/139)

حمد و سپاس فراوان به درگاه پروردگار عزیز و مقتدری كه وعده‌های حضرتش در تحقق اعتلاء و برتری مؤمنان، تخلّف ناپذیر است.

در ایامی كه دگر بار صدای شوم تفرعن و طغیان از اردوگاه استكبار جهانی و رژیم جنایتكار صهیونیستی به گوش می‌رسد و خون عزیزترین فرزندان ملت، از شیرزنان و كودكان معصوم تا دانشمندان پرافتخار هسته‌ای و فرماندهان غیور و دلاور نظامی، خاك وطن را گلگون ساخته، جامعه قرآنی كشور وظیفه خود می‌داند كه در ادامه اتخاذ دو موضع‌گیری قاطع قبلی، اكنون با توجه به برگزاری ١١4 محفل قرآنی در سراسر كشور، بار دیگر با تمام توان، به منظور روشنگری و تبیین قرآنی، در میدان حضور یابد.

ما در این بزنگاه تاریخی كه نه تنها سرنوشت ایران اسلامی، بلكه آینده امت بزرگ اسلام مورد هجمه دشمنان ناپاك و قسم‌خورده قرار گرفته، چند نكته مهم راهبردی را با الهام از هدایت‌های قرآن كریم، سیره اهل‌بیت(ع) و رهنمود‌های رهبر فرزانه انقلاب(مدظله‌العالی) یادآور می‌شویم:

١ـ دشمن امروز ما، همان دشمن ناپاك صدر اسلام است كه قرآن كریم به وضوح با آیه: «لَتَجِدَنَّ اَشَدَّ النّاسِ عَداوَةً لِلَّذینَ ءامَنُوا الیَهودَ وَ الَّذینَ اَشرَكوا»(مائده/٨٢) او را معرفی و رسوا كرده است.

رژیم سفاك صهیونی، در این روز‌ها چه از طریق بمباران وحشیانه مردمِ مظلوم غزه، چه با ترور ناجوانمردانه فرماندهان نظامی و دانشمندان و شهروندان بی‌گناه ایران عزیز و چه با اهانت به مرجعیت دینی و رهبر عالیقدر انقلاب، چهره پلید واقعی خود را به نمایش گذارده است.

آگاه باشیم كه این اقدامات، نه از سر اقتدار دشمن، بلكه از عجز و درماندگی او در برابر موج خروشان بیداری ملت‌ها حكایت دارد، چنان‌كه خداوند بزرگ می‌فرماید: «لَاَنتُم اَشَدُّ رَهبَةً فی صُدورِهِم مِنَ اللهِ ...»، شما [ای مؤمنان]در دل‌های آنان، بیمناك‌ترید تا خدا! ... (حشر/١٣). ما به یاری خداوند قادر متعال، دشمنان زبون این ملت بزرگ را در هم خواهیم كوبید.

٢ـ در روز‌هایی كه دشمن با جنگ شناختی، جنگ روانی و بمباران مسموم تبلیغاتی، مذبوحانه تلاش می‌كند تا اراده ملت رشید و فهیم ایران اسلامی را درهم شكند، ملتی كه سالیان متمادی عزت را در سایه‌سار پرچم ولایت زندگی و تجربه كرده است، انسجام، هم‌صدایی و هم‌افزاییِ بیش از پیش، ضرورتی انكارناپذیر بوده و هر سخن و سكوت و اقدامی كه به چندگانگی دامن بزند، به‌مثابه خنجری زهرآگین در دستان دشمن جنایتكار خواهد بود.

از این روست كه همه جناح‌ها، اقوام، مذاهب، رسانه‌ها و نهادها، می‌بایست در صراط مستقیم ولایت، گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب به‌عنوان محور انسجام و وحدت ملی بوده و آگاه باشند كه تبعیت از رهبری، رمز پایداری و ظفرمندی است. «وَ اَطیعُوا اللهَ وَ رَسولَه وَ لاتَنازَعوا فَتَفشَلوا وَ تَذهَبَ ریحُكُم ...» و خدا و رسولش را اطاعت كنید و با یكدیگر نزاع و اختلاف مكنید كه سست می‌شوید و قدرت و شوكت شما از بین می‌رود... (انفال/46). ما در این برهه حساس از زمان، بر وحدت ملی و اتحاد و یكپارچگی و همدلیِ تمامی اقشار جامعه قاطعانه تأكید می‌كنیم.

٣ـ وجه تمایز و تفاوت اصلی انقلاب اسلامی با سایر حكومت‌های جهان در این است كه نقشه راه این انقلاب، قرآن كریم است. عمل به این كتاب راهبردی كه منبع تحلیل و كانون امید و مایه سلحشوری مؤمنان است، به‌ویژه در زمانی كه محاسبات مادی قادر به پاسخگویی نمی‌باشد، شگفتی‌ها می‌آفریند. تاریخ، آكنده از نمونه‌هایی است كه خداوند لشكر مؤمنان را با «باران بدر»، «پرندگان ابابیل»، «شن‌های طبس» و سایر جنود الهی یاری كرده است.

امروز نیز به یاری خدا «جنودِ الله» در كمین و مترصّد نابودی «جنودِ شیطان» هستند. از این رو، ما جامعه قرآنی، قدردانی و حمایت قاطع خود را از سربازان جان بركف ولایت در نیرو‌های مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران اعلام داشته و از دولت خدمتگزار و مجلس محترم، تداوم و افزایش حمایت‌های مادی و معنوی از این سربازان فداكار و رشید را خواستاریم.

4ـ ما جامعه قرآنی ضمن اعلام حمایت قاطعانه از تلاش‌های مسئولان و مدیران كشور به ویژه دستگاه دیپلماسی، با یادآوری راهبرد مهم قرآنی كه می‌فرماید: «وَ لَن تَرضیّْ عَنكَ الیَهودُ وَ لَا النَّصّْریّْ حَتّیّْ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُم ...»‌ای پیامبر! هرگز یهود و نصاری از تو راضی نخواهند شد مگر آن كه از آیین باطل آنان پیروی كنی... (بقره/١٢٠)، مصرّانه از دولتمردان می‌خواهیم كه با تأسی به مكتب سالار شهیدان، حضرت حسین بن علی (ع) كه فرمود: «مِثْلِی لَا یُبَایِعُ مِثْلَهُ» و همچنین با توجه به پیام حكیمانه رهبر معظم انقلاب، هرگز جنگ تحمیلی و صلح تحمیلی را برنتابیده و با اقتدار تمام، در مسیر عزت و سربلندی ملت پرافتخار ایران گام بردارند.

5ـ ما جامعه قرآنی جمهوری اسلامی ایران، با آرمان‌های بلند فرماندهان و دانشمندان مجاهدِ شهید عهد می‌بندیم تا در دفاع از ارزش‌های مقدس ملت عزیز و شهیدپرور ایران، ثابت قدم و استوار بوده، در برابر ائتلاف سیاه عبری ـ غربی، از هیچ تلاش علمی، فرهنگی، رسانه‌ای، ایمانی و قرآنی فروگذار نكرده و با قرآن، با دعا، با تبیین قرآنی، با مقاومت و با خون خود، تا نابودی كامل رژیم جعلی صهیونیستی، اخراج نیرو‌های آمریكایی از منطقه و استقرار تمدن اسلامی، در میدان حضور داشته و ضمن تجدید بیعت با مقتدای خود و محبوب دل امت، سوگند یاد می‌كنیم كه تا پای جان از فرامین و رهنمود‌های آن حكیم مقتدر و فرماندهی كل قوا تبعیت و پیروی كنیم.»

19 تیرماه سال 1404

جامعه قرآنی جمهوری اسلامی ایران

والسلام علیكم و رحمة الله و بركاته

مخاطبان در سرتاسر دنیا می توانند از طریق وب سایت www.radioquran.ir از پخش زنده شبكه استفاده و در جریان آخرین خبرهای رادیو قرآن قرار بگیرند.

از طریق موج اف.ام ردیف 100 مگاهرتز شنونده ما باشید.

📻 fm 100 mhz

آدرس صفحات رادیو قرآن در فضای مجازی:

🌐 www.radioquran.ir

http://sapp.ir/radioquran_ir 🆔

https://ble.ir/radioquran_ir 🆔

https://eitaa.com/radioquran_ir 🆔

https://shad.ir/Radioquran_ir 🆔


راه های ارتباطی ما:

📩 30000100

☎️ 02122051632_02122043017

تلفن گویا:

☎️ 02127860100

دسترسی سریع