بررسی دستاوردهای سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن

دستاوردهای سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن با حضور معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بررسی شد.

1404/03/07
|
21:32
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن به نقل از ایكنا، حجت‌الاسلام حمیدرضا ارباب سلیمانی، رئیس سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن در این نشست گفت: موضوع نمایشگاه بین‌المللی قرآن چون قرآن هست از اهمیت مضاعفی برخوردار است لذا باید برای اعتلای فرهنگ قرآن، تمام توان و انرژی را به میدان آورد كه بهترین كار رقم بخورد.

وی بیان كرد: به حمدالله در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی قرآن، هم دوستانی كه در حوزه محتوایی و برنامه‌ریزی حضور داشتند و هم عزیزانی كه در اجرا ورود پیدا كردند، حقیقتاً با روحیه جهادی وارد عمل شدند و به لطف الهی، در فرصت كوتاهی كه در اختیار داشتیم شاهد یك نمایشگاه آبرومند برای نظام جمهوری اسلامی بودیم. من همین جا وظیفه دارم تقدیر و تشكر كنم از همه عزیزان و همكاران خودمان در حوزه معاونت قرآن و عترت و همچنین تقدیر و تشكر كنم از معاونت فرهنگی به‌ویژه آقای دهقان كار و آقای حیدری و همكاران صمیمی ا‌یشان در خانه كتاب و ادبیات كه از ابتدای حركت، خالصانه و صادقانه وارد عمل شدند و تا پایان كار هم همراهی واقعاً صمیمانه‌ای داشتند و البته لطف خدا هم همراه شد.

رئیس سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن افزود: وقتی فضا، فضای همدلی و همكاری باشد، خداوند هم كمك می‌كند. به تعبیر دیگر، در نمایشگاه قرآن امسال بار دیگر یدالله مع الجماعه تحقق پیدا كرد و در عمل دیدیم كه چه موانعی برطرف و چه مشكلاتی حل شد. همه این‌ها حكایت از این داشت كه یك كار هدفمند و صحیحی اتفاق افتاده است. امروز هم كه دور هم جمع شده ایم، بیشتر نگاه كارشناسانه به چگونگی برگزاری نمایشگاه است. به هر حال همیشه به ما یاد داده‌اند كه به كارهای انجام شده دل نبندید و مغرور نشوید. گاهی اوقات ما در كارهایی كه انجام می‌دهیم دچار غرور می‌شویم و احساس می‌كنیم كه خیلی موفق بوده ایم. این خطرناك است هم می‌تواند ما را متوقف كند و هم خدایی نكرده دچار غروری شدیم كه شیطان به آن مبتلا شد، درهر صورت، غرض از دیدار شما عزیزان، اولاً تقدیر و تشكر از تك تك عزیزانی‌ است كه نقش‌آفرین بودند و در حقیقت یك كار مشترك و تركیبی را رقم زدند.

وی بیان كرد: كار مشترك بین معاونت قرآن و عترت و معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حركت ارزشمند نو و جدیدی بود، شاید در این سطح شاهد همكاری‌های نزدیك دو معاونت یاد شده نبودیم ولی الحمدلله در این دوره این اتفاق مبارك افتاد و تجربه موفقی بود؛ باید این فرصت را مغتنم بشماریم و شاكر خدای متعال باشیم.

در ادامه، ابراهیم حیدری، مدیرعامل محترم خانه كتاب و ادبیات گفت: ما تلاش كردیم آنچه كه سیاست‌گذاری و رویكردهای معاونت قرآن و عترت بود، با تمام امكاناتی كه داشتیم تحقق پیدا كند، یك بخش، صرفه‌جویی‌ در استفاده از امكانات موجود بود و بخش‌ دیگر برنامه‌ریزی بود كه به خوبی انجام شد و الحمدالله توانستیم با توصیه‌های معاون محترم قرآن و عترت در هزینه و بودجه نسبت به سال پیش صرفه‌جویی منطقی داشته باشیم. ان شاء الله همانطور كه معاون محترم درخواست داشتند، در گزارش مالی كه ارائه خواهد شد، هزینه‌های سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن در سایت این معاونت شفاف‌سازی خواهد شد.

جلسه نقد و بررسی عملكرد سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن با حضور اعضای شورای محتوایی و برنامه‌ریزی و عوامل اجرایی برگزار شد و مدیران هر بخش، گزارش فعالیت‌ها و نقطه نظرات خود را برای بهبود كیفیت برگزاری نمایشگاه سی و سوم ارائه دادند.


مخاطبان در سرتاسر دنیا می توانند از طریق وب سایت www.radioquran.ir از پخش زنده شبكه استفاده و در جریان آخرین خبرهای رادیو قرآن قرار بگیرند.

از طریق موج اف.ام ردیف 100 مگاهرتز شنونده ما باشید.

📻 fm 100 mhz

آدرس صفحات رادیو قرآن در فضای مجازی:

🌐 www.radioquran.ir

http://sapp.ir/radioquran_ir 🆔

https://ble.ir/radioquran_ir 🆔

https://eitaa.com/radioquran_ir 🆔

https://shad.ir/Radioquran_ir 🆔


راه های ارتباطی ما:

📩 30000100

☎️ 02122051632_02122043017

تلفن گویا:

☎️ 02127860100

دسترسی سریع